Imprimer

HERKOLUBUS OSE PLANETI I KUQ
V.M. Rabolú

Herkolubusi ose Planeti i Kuq

“Herkolubusi ose Planeti i Kuq është pesë ose gjashtë herë më i madh nga Jupiteri, është një gjigant i madh, kështu që asgjë nuk mund ta pengojë apo ta shmangë.”

Vdekja

“Me këtë punë të vdekjes të egos që po ju sugjeroj, fiton dikush Shkencën e Dëlirë që mëson të dojë njerëzimin. Ai që nuk punon me shpërbërjen e veseve, nuk mund të arrijë në dëlirësi as nuk do të mu­ndet ku­rrë të ndje­jë dashuri ndaj të tjerëve, sepse nuk do ve­tveten.”

Shpalosja e Astralit

“Kjo është Fusha e Astralit ose Dimensio­ni i Pestë ku nuk ekziston as pesha as dista­nca së cilës i përket Trupi Astral, ky është një trup i njëllojtë si fizik dhe energjik, i cili lëviz me shpejtësi të madhe si një mendim dhe është në gjendje të hetojë të gjitha sa dëshiron nga Universi.”
“Një mandram është një fja­lë magjike që na lejon të largohemi nga trupi fizikisht dhe na lejon të rikthehemi tek ai me vetëdije të plotë.”

mantram LA RA S
mantram FA RA ON

Përmbajtja
 • Parathënie
 • Herkolubus ose Planetı i Kuq
 • Provat Bërthamore dhe Oqeani
 • Jashtëtokësorët
 • Vdekja
 • Shpalosja e Astralit
 • Shënimet e Fundit
Caractéristiques techniques
 • Pages 64
 • Dimensions 12,5 × 18 cm
 • Attaché en retour
 • Reliure avec couverture en plastique
 • Prix de vente 7,00 €


LIVRAISON GRATUITE
pour les commandes en Grèce !